BARVE V KUHINJI – NAJ BO KUHINJA NAJLEPŠI PROSTOR V VAŠEM DOmU

Barve v kuhinji poživijo še tako dolgočasno kuhinjo. Predvsem bele kuhinje kar kličejo k kakšnemu barvnemu odtenku, ki bi kuhinjo poživil in ji dal karakter. Danes kuhinja velja za središče vašega doma. Kuhinja je postala osrednji prostor v domu, kjer se člani družine zbirajo in družijo, in ne samo kuhajo.

 

Bele kuhinje in ideje za kuhinjo z različnimi barvnimi odtenki - barve v kuhinji prinesejo osvežitev

barve v kuhinjiSi želite prenoviti svojo kuhinjo ali preprosto zamenjati svojo staro kuhinjo z novo? Bele kuhinje so dolgo prednjačile pri izbiri posameznikov in družin. Bele kuhinje vizualno povečajo prostor in prav tako delujejo bolj čisto kot na primer barvne kuhinje. Ideje za kuhinjo lahko dobite kjerkoli. V naravi, v gozdu, na igrišču, v nakupovalnem centru, na gradbišču. Možnosti so neomejene. Zadnje čase modne smernice nakazujejo premik k barvam v kuhinji. Barve v kuhinji prinesejo veliko osvežitev in moderen izgled. Raziščite tudi druge možnosti in odkrili boste neverjetne ideje za kuhinje, barvne odtenke, nenavadne materiale in oblike. Kakršen koli stil že imate, moderen ali rustikalen, lahko izberete barvne ideje za kuhinjo, kuhinjske omare, dodatke, stene v kuhinji od sončno rumene  do nežne oranžne, od azurno modre do morbidno črne. Vsak odtenek bo dal nov karakter vaši kuhinji, tudi mali kuhinji. Naj barve v kuhinji obarvajo tudi vaš vsakdan.

 

Kuhinje visoki sijaj - lepa rešitev za bele kuhinje; tudi barve v kuhinji se lahko lepo svetijo

bela kuhinjaZelo priljubljene so moderne bele kuhinje v visokem sijaju. Bela barva je ena izmed najbolj popularnih in hvaležnih barv, svetle kuhinje so lažje za čiščenje in vzdrževanje. Prav tako pa belo barvo najlažje kombiniramo z drugimi odtenki. Barve v kuhinji pripomorejo k živahnosti in sproščenosti. Bele kuhinje lahko obogatite z barvami. Lahko izberete svoje barve za v kuhinjo. Veliko je prednosti kuhinje visoki sijaj. Za čiščenje kuhinje visoki sijaj potrebujemo le mokro krpo in mogoče kakšno blago čistilo. Vidni prstni odtisi na omaricah v visokem sijaju so opazni le ob direktni sončni svetlobi, kar zelo enostavno in hitro obrišemo. Pozitivna lastnost je tudi, da pri kuhinjah v visokem sijaju po brisanju ne ostanejo lisaste površine.