Cene kuhinj

Cene kuhinj so v splošnem zelo raznolike. Podobno kot pri drugih stvareh tudi za kuhinje velja, da nizke cene predstavljajo nižjo kakovost. Končna cena je odvisna od velikosti kuhinje, uporabljenih materialov (tako za omare kot za pult), vratc, različnih mehanizmov in vse do praktičnih dodatkov ter estetskih detajlov. Če ne veste, kakšna kuhinja bi se v vaš dom najbolje podala, vam svetujemo, da si ogledate naš katalog kuhinj, v katerem se nahajajo številne fotografije klasičnih in modernih kuhinj.

 

Klasična kuhinja v lesu

 

Cenik kuhinj – katere storitve zajema cena?

V podjetju Mizarstvo Erjavec vam nudimo celotno storitev na enem mestu. Cena tako zajema načrtovanje kuhinje, 3D izris, izdelavo in montažo. Najprej vas obišče eden izmed naših arhitektov z bogatimi izkušnjami in vam izdela načrt. Bodoča kuhinja je tako skupni produkt vaših idej, zamisli in predlogov ter arhitektovih strokovnih nasvetov. Ko je načrt končan, vam na računalniku prikažemo, kako bo izgledala vaša kuhinja (3D računalniški izris). Takrat se dogovorimo o končnih podrobnostih, saj si na tem mestu lahko ogledate vse detajle bodočega prostora. Sledi izdelava kuhinjskega pohištva, v ceno pa je vključena tudi montaža.

 

Lesena moderna kuhinja

 

Cenik – zagotavljamo vam dobro razmerje med ceno in kakovostjo

Čeprav se morda na prvi pogled naše cene zdijo nekoliko visoke, se na dolgi rok izkaže, da je razmerje med ceno in kakovostjo več kot odlično. O tem pričajo številne zadovoljne stranke, ki svoje kuhinje tudi po več desetletjih ne želijo menjati. Na to vpliva dejstvo, da so pri izdelavi uporabljeni le najboljši materiali, sama izdelava pa poteka izredno natančno. Na dolgo življenjsko dobo kuhinjskega pohištva pa vpliva tudi skrbna montaža. Ker v našem podjetju damo veliko na zadovoljstvo strank in dobro ime podjetja, ste lahko prepričani v visoko stopnjo kakovosti storitev.

 

 

Zasnova kuhinje oz. načrtovanje kuhinje – podrobneje

 

Kuhinje ErjavecZA HITER IN PREPROST NAKUP KUHINJE POŠLJITE SVOJE POVPRAŠEVANJE