OPTIMIZACIJA SPLENTIH STRANI ZA NAJBOLJŠA MESTA NA GOOGLE –

NAROČNIK OPTIMIZACIJE SPLENTE STRANI je Pohištvo Erjavec d.o.o. iz Ljubljane

Optimizacija spletnih strani za prva mesta na Google

Optimizacija spletnih strani omogoča doseganje organskih pozicij na Googlu. Po podatkih Googla se na prvi strani iskalnikov ustavi do 95% obiskovalcev  - če vaše strani tam ni, tvegate izgubo ogromnega števila strank! Optimizacija za iskalnike ima cilj, da se internetna stran nahaja na enakem mestu ne glede na to, kateri iskalnik uporabljamo. Ravno tako nima tako velikega pomena, kateri CMS uporabljamo. Optimizacija internetno stran naredi vidno za iskalca za vedno več besed in besednih zvez. Kvalitetna izdelava in lep dizajn nista dovolj, za največji uspeh je potrebno ustvariti učinkovito SEO strategijo. 

 

Vsisi
 
Kuhinje Erjavec

Naročite novo moderno pohištvo pri podjetju Pohištvo Erjavec

Pohištvo Erjavec iz Ljubljane se ukvarja z izdelavo moderne in visokokvalitetne opreme za dom in pisarne že od leta 1971. Od domače garažne delavnice, ki jo je ustanovil mojster Alojz Erjavec se je podjetje razvilo v moderno k kupcu usmerjeno podjetje. Današnji izziv podjetja je narediti pohištvo za dom od kuhinje, predsobe, spalnice ali drugih prostorov za osebno in poslovno rabo na ravni, ki je prilagojena vsaki želji. Kakovost izvedbe, unikaten dizajn in vedno nove ideje vodijo podjetje v sam vrh slovenskih izdelovalcev pohištva. Dodatni izziv, ki ostaja podjetju je tujina z individualnim pristopom.

 

Vas zanima Google optimizacija spletne strani za iskalnike?

Google optimizacija je pravzaprav optimizacija spletne strani za vse iskalnike, kjer se bo internetna stran pozicionirala dovolj visoko, da jo bodo iskalci lahko našli. S pomočjo ON in OFF site SEO lahko internetni strani pomagamo pri doseganju vedno višjih pozicij in pripomoremo k povečanju obiska. Posledično s številom obiska raste število povpraševanj in naročil. Optimizacija poteka po korakih, ker gre za dolgoročen projekt za naročnika in izvajalca. Prične se s kreiranjem celovite baze ključnih besed. Nadaljuje se z ureditvijo meta opisov, poimenovanjem slik, ter grajenjem povezav iz podpornih blogov ter drugih visoko avtoriziranih in tematsko povezanih internetnih strani. Je za podjetje dolgoročno učinkovita in stroškovno profitabilna. Pozabiti pa ne smemo niti na kakovostne vsebine, ki jih stran ponuja, in lep dizajn. Oblikovanje in izdelava internetnih strani je nekaj, česar ne bi smeli prepustiti naključju!

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Eko StilIzdelava spletne strani Okna KliIzdelava spletne strani SkittiIzdelava spletne strani KrasopremaIzdelava spletne strani Odvetnica ŽagarIzdelava spletne strani Ema bazeni

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.