Kuhinja z otokom

Potencial vsake kuhinje je udobje, prostornost in funkcionalnost. Kuhinja z otokom, pa naj gre za večji otok ali manjši otoček, nudi te možnosti in hkrati vaši kuhinji podarja občutek lepote, romantike in brezčasnosti. Izbrati kuhinjo z otokom je privilegij. Poglejte zakaj.

 

Prednosti kuhinje z otokom

 

 

- Prostornost

Kuhinjski otok pomeni večjo prostornost in dodatno shranjevalno površino. Ponuja dodatne predale, police in je podaljšek delovnega pulta. V kuhinjski otok je možno vgraditi dodatno kuhinjsko korito, hladilni predal ali kuhalno površino, s čimer se poveča funkcionalnost celotne kuhinje.

 

 

- Učinkovitost
Do otoka lahko dostopamo iz vseh strani in si tako hrano, začimbe ter ostale pripomočke za pripravo jedi razporedimo po vsej delovni površini.

 

 

- Jedilni kot
V primeru majhne kuhinjske mize ali večjega števila gostov pomeni kuhinjski otok dodaten prostor za sedenje in uživanje v hrani.

 

 

- Preglednost
Otoček v kuhinji je primeren tudi za otroke, saj jih imamo lahko tako ves čas na očeh, hkrati pa jim ponuja možnost, da so del kuhinjskih aktivnosti.

 

- Vizualna ločitev prostora
S kuhinjskim otokom lahko tudi vizualno ločimo prostor. Razlogov za kuhinje z otokom je več kot dovolj. Preizkusite njihovo funkcionalnost, unikaten videz in skoraj neomejene možnosti.

 

Se odločate za nakup nove kuhinje? Pokličite nas!

 

Kuhinje ErjavecZA HITER IN PREPROST NAKUP KUHINJE POŠLJITE SVOJE POVPRAŠEVANJE