Majhne kuhinje niso samo kakovostne, ampak so tudi poceni

Tudi majhne kuhinje so lahko funkcionalne, pregledne in dostopne

 V majhnih stanovanjih prostora ni veliko, zato je tudi kuhinja majhna. Kar pa nikakor ne pomeni, da ta ne more biti lepa in obenem tudi praktična. Tako kot velike tudi majhne kuhinje vključujejo osnovne kuhinjske elemente, torej štedilnik, pomivalno korito z armaturo in hladilnik, lahko pa tudi pečico. Če je prostor nekoliko večjih dimenzij, pa lahko dodamo tudi manjši pomivalni stroj in mikrovalovno pečico. Izdelava majhne kuhinje se sicer ne razlikuje od izdelave katerekoli kuhinje. V obeh primerih mora biti kuhinja izdelana natančno in kakovostno. Res pa je, da zaradi prostorskih omejitev zahteva nekoliko več načrtovanja, domišljije in iznajdljivosti. Najboljšo rešitev predstavlja izdelava poceni majhne kuhinje po meri, ki bo najbolj optimalno izkoristila dani prostor. Pa ne samo to, izdelava bo tudi zelo poceni, kar pomeni, da so majhne kuhinje lahko zelo ugodna investicija.

 

majhne kuhinjepoceni majhne kuhinje

 

Izdelava poceni majhne kuhinje – cena odvisna od velikosti prostora

 Prav nobenega razloga ni, da se v majhni kuhinji ne bi dobro počutili. Ker je kuhinja navadno del majhnega stanovanja, ne zavzame veliko prostora, v modernih stanovanjih pa se vse bolj uveljavlja majhna kuhinja z dnevno sobo. Takšna razporeditev daje videz velikega in modernega stanovanja, obenem pa združitev obeh prostorov prispeva k večji funkcionalnosti. Vse je na dosegu roke, hkrati pa se lahko med pripravo jedi družite z ostalimi člani družine ali obiskovalci. Po mnenju mnogih je majhna kuhinja z dnevno sobo predstavlja utrip srca doma.

 

Oprema poceni majhne kuhinje naj bo skrbno izbrana

 Oprema poceni majhne kuhinje zahteva ravno toliko pozornosti, kot jo namenite za določitev oblike in ostalih dodatkov. Kuhinjski aparati so bili včasih v glavnem beli, rjavi in črni, danes pa so najbolj priljubljeni kuhinjski aparati iz nerjavečega jekla. Nerjaveče jeklo je izredno vzdržljiv material in se lepo sklada z vsemi vrstami drugih materialov v kuhinji.

Kuhinja bo najbolj zadostila vašim željam, če bodo kuhinjski elementi postavljeni pametno in funkcionalno in če bo delovna površina pregledna in dostopna. Poleg zadostne delovne površine mora kuhinja imeti tudi dovolj shranjevalne površine. Zato je razpored majhne kuhinje podrejen temu, da ustvarimo čim bolj prostoren miniaturen kotiček.

 

Čeprav je vaša kuhinja majhna oziroma (pre)majhna, je lahko še vedno srce vašega doma. Zato le obiščite naš razstavni salon in se prepričajte, da izdelava kuhinje po meri še tako majhno kuhinjo naredi lepo in funkcionalno. Vabljeni.