Moderne kuhinje po meri so središče doma

Moderna kuhinja po meri postaja središče doma. Je del dnevnega prostora, otok, kjer se odvija družabno življenje. Življenski slog se spreminja, moderna kuhinja pa se prilagaja novim potrebam uporabnika in ponuja različne možnosti kombiniranja elementov, materiala in najnovejših tehnologij. Nove kuhinje po meri naročnika!

 

 

GALLERY

 

 

Moderne profesionalne kuhinje po meri so zasnovane funkcionalno in ergonomsko, so čistih in enostavnih oblik. Vsi elementi za kuhinjo in detajli so zasnovani tako, da je enostavna za uporabo in vzdrževanje, hkrati pa moderne kuhinje dajejo interierju dodaten pečat kvalitetnega oblikovanja. Kuhinja z elementi po meri vaših želja!

 

Oblikovna značilnost modernih kuhinj so prevladujoče ravne linije. Nove kuhinje po meri so sestavljene iz monolita, v katerem maksimalno izkoristimo prostor za shranjevanje ter delovnega otoka za pripravo in serviranje hrane. V kuhinji je vse na dosegu roke oz. pripravljeno za uporabo (npr. rolo omara).

 

Kuhinje po naročiluPri modernih kuhinjah prevladuje horizontalen raster. Spodnji elementi kuhinje so sestavljeni iz širokih predalov, viseči elementi pa delujejo dekorativno z nizkimi pravokotnimi omaricami in konzolnimi policami. Pohištveni elementi moderne kuhinje so pogosto brez ročajev, podprti z električnimi sistemi odpiranj (na touch sistem oz. senzor).

 

Uporabljajo se novi materiali in moderne barve, vgrajujejo se tehnološko najbolj dovršeni mehanizmi in moderna okovja. Površine so gladke in enostavne za vzdrževanje. Pri površinski obdelavi prevladujejo visok sijaj, steklo, kovina ter eksotični les kot akcent. Delovni pulti moderne kuhinje so in morajo biti odporni na vodo, udarce, vročino ter enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Kot material se najpogosteje uporabljajo kerrock, kamen, laminat ter tudi nerjaveče jeklo in beton. Nasveti.

 

Kuhinje po naročiluPomemben del pri oblikovanju moderne kuhinje je osvetlitev kuhinje, katere namen ni le osvetlitev delovnih površin, temveč tudi scenografski učinek z igro svetlobe in sence. Trend v razsvetljavi je vedno večja uporaba LED luči.

Moderne kuhinje dopolnjujejo tehnološko in oblikovno dovršeni gospodinjski aparati. Pogosta je uporaba popolnoma vgradnih aparatov, izstopajo pa modernne ekstravagantno oblikovane kuhinjske nape.

 

Z razvojem tehnologije se v nove moderne kuhinje vse pogosteje vgrajuje multimedija, elegantno skrita in integrirana v kuhinjske elemente. Uporabniku moderne kuhinje po meri omogočajo dostop do spletnih vsebin, radia in televizije, omogoča pa tudi internetne nakupe živil.

 

 

Z Mizarstvom Erjavec do nove kuhinje po meri - pokličite nas!

 

Kuhinje ErjavecOLAJŠAMO VAM NAKUP KUHINJE