Najcenejše kuhinje po meri iz visoko kvalitetnih elementov

 

kuhinjske mize in stoliNajcenejše kuhinje so lahko prav tako funkcionalne in lepe. Erjevec kuhinje odlikuje odlična cena, ki jih dopolnijo še izvrstne kuhinjske mize in stoli  ter druga oprema za jedilnico. Kuhinjska razprodaja poskrbi, da si elemente lahko privošči vsak, mi pa zagotavljamo najboljše sodelovanje od načrtovanja pa do končne montaže. Poskrbeli bomo za vrhunsko projektiranje kuhinje, saj se zavedamo, da ne iščete le posamezne opreme, ampak nekaj, kar prostor spremeni v dom. Odlikuje nas kakovost izvedbe, tradicija, unikaten dizajn in kakovost izvedbe.

 

Usklajena oprema kuhinje in dnevne sobe

 

oprema kuhinje in dnevne sobeOprema kuhinje in dnevne sobe je običajno barvno in tematsko povezana prek jedilnice. Kuhinje Erjvec poskrbijo tudi za družabne, bivalne prostore, ki so srce doma. Stilska usklajenost obeh prostorov poskrbi za ličnost. Kuhinjske mize in stoli naredijo prostor domač, seveda pa je najvišji standard dosežen, če so usklajeni s kuhinjsko opremo. Delujemo že od leta 1971 in smo se sprva specializirali le za kuhinje, natančneje za kuhinje po meri. Od 2008 kupcev ponujamo celostno storitev, saj smo ponudbo razširili tudi na izdelavo ostalega pohištva za dom. Tako pri nas ugodno dobite opremo kuhinje in dnevne sobe, jedilnice in spalnice. Elemente izdelujemo sami, zato so unikat, prilagodili pa jih bomo vašim specifičnim potrebam.

 

Načrtovanje in izdelava vaše nove najcenejše kuhinje

 

Projektiranje kuhinje se začne z dobrim akhitektom. Naši delavci so visoko usposobljeni in vam bodo pomagali do najlepše kuhinje. Prinesete nam tloris prostorov, mi pa naredimo 3D izris, kjer lahko realno vidite, kako bo prostor videti. Tako lahko prilagajate in preizkušate različne barve v kuhinji, ter materiale in oblike. Opremo kuhinje in dnevne sobe lahko stilirate v različnih alternativah in si nato date čas, da izberete najboljšo. Vse od načrtovanja do montaže poteka pod našim okrijem. Rezervirajte si svoj termin za svetovanje in se oglasite v našem salonu na Koreninovi 13 v Ljubljani.

 

Kompromis najboljše in najcenejše kuhinje

 

Najcenejše kuhinje lahko pomenijo tudi manj kvalitetne kuhinje. Razprodaja prav tako ni vedno najboljša izbira, saj dobimo na voljo le omejene elemente, ki so ostali. Kuhinje Erjavec ponujajo po ugodnih cenah unikatne elemente, prav za vaš prostor. Tudi naše najcenejše kuhinje so visoko kvalitetne in imajo dolgo življenjsko dobo. Do svoje najcenejše kuhinje lahko pridite tudi s pomočjo odprodaje, kjer ponujamo kuhinje tudi do 60 odstotkov ceneje. Naročite se na obisk in se prepričajte sami. Našli bomo tudi ugodno opremo kuhinje in dnevne sobe ter poskrbeli za vaš dom, da bo zaživel v najlepši luči.