Najlepše kuhinje, tako funkcionalne in tako kvalitetne

 

Najlepše kuhinje so doma pri nas. Odlikujejo nas tradicija, unikaten dizajn in individualen pristop. Kuhinje Erjavec niso samo najbolj lične, so tudi funkcionalne, nadvse kvalitetne in še več - so poceni kuhinje. Če torej iščete popolnoma opremljeno kuhinjo, kuhinjo brez aparatov ali pa majhno kuhinjo z otokom, naši arhitekti bodo našli najbolj izvrstno in poceni kuhinjo za vaš dom.

 

Kako do najlepše kuhinje 

poceni kuhinjeVeliko je elementov, ki se morajo uskladiti, da  bo kuhinja videti dobro. Ključna je postavitev in izraba prostora, pa barve v kuhinji, aparati in dobra povezava z ostalimi prostori, še posebej jedilnico. Ker je treba misliti na veliko stvari, na katere se morda ne spoznate najbolje, je dobra odločitev, da pri načrtovanju najlepše kuhinje sodelujemo s strokovnjaki. Naši arhitekti, ki imajo dolgoletne izkušnje na področju notranjega opremljanja, vam bodo z veseljem pomagali do idealnega doma. Z vami bomo od načrtovanja do montaže in se na vsakem koraku trudili, da zadovoljimo vašim željam in potrebam. Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu, naša proizvodnja pa zagoavlja tudi visoko kakovost.

 

Unikatne, kakovostne, a tudi poceni kuhinje

 

Kdo pravi, da je vse, kar je vrhunskega dizajna nujno tudi drago in dostopno le peščici? Kuhinje Erjavec so tudi poceni kuhinje. Trudimo se, da vedno dobite največ za svoj denar, a s cenami ne pretiravamo, tako da si jih lahko privoščite. Pri tem kakovost ne trpi. Če so kuhinje poceni, še ne pomeni, da so zato cenene.

Smo specialisti za mini kuhinje. Majhna kuhinja z otokom je lahko prav tako funkcionalna, poskrbeli bomo, da v majhnem prostoru zagotovimo kar najboljšo postavitev in optimalno izrabo prostora. Tudi majhna kuhinja je lahko vaša sanjska, najlepša kuhinja, v kateri boste uživali desetletja. Dolga življenjska doba je zagotovilo za vse naše poceni kuhinje.

 

Družinsko podjetje z izjemno tradicijo

 

najlepše kuhinjeSmo družinsko podjetje, ki deluje že skoraj pol stoletja in je sinonim za kvalitetno pohištvo. Naše moderne kuhinje brez aparatov so unikat. Sodelujemo pa tudi z različnimi proizvajalci bele tehnike, tako da vam lahko vgradimo najboljše aparate. Vse, kar želite, lahko naročite pri nas. Če bi torej radi dobili najlepšo kuhinjo poceni si rezervirajte svoj termin in nas obiščite v salonu na Koreninovi 13 v Ljubljani. Prinestie tloris prostorov, mi pa vam bomo pripravili 3D izris, da si boste lahko točno predstavljali, kaj kupujete. Pohištvo izdelujemo sami in tudi skrbimo, da so naši zaposleni mojstri na svojem področju. V najkasneje dveh mesecih od naročila bo nova, najlepša kuhinja pri vas, kjer jo bodo za strokovno in hitro montažo poskrbeli naši zaposleni.