KDO SMO?

Ekipa Kuhinje ErjavecSmo družinsko podjetje, ki je v svojem skoraj pol stoletnem obstoju postalo sinonim za kakovostno izdelavo pohištva po meri. Naše najpomembnejše vodilo je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo kuhinje in drugih prostorov. Pri tem uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in vgrajujemo najboljše aparate. Sledimo modnim smernicam in prisluhnemo naročnikovim potrebam. Predvsem pa je pomembno to, da na enem mestu ponujamo celostno storitev, ki vključuje načrtovanje, svetovanje, izdelavo in montažo. Sočasno ponujamo tudi belo tehniko različnih proizvajalcev.

 

 


ZGODOVINA

 
ura
1971 - USTANOVITEV PODJETJA

Alojz Erjavec je v domači garaži začel izdelovati posamezne elemente pohištva za samostojne kupce.

ura
1987 - NOVA DELAVNICA

Povečanje proizvodnih sposobnosti je zahtevala nov, večji prostor, z boljšo tehnološko opremo.

ura
1992 - PREUSMERITEV PROIZVODNJE V IZDELOVANJE KUHINJ

Ob neprestanem prilagajanju naročnikom smo se specializirali v izdelovanje kuhinj po meri, ter v istem letu razstavljali na 1. pohištvenem sejmu v Ljubljani.

ura
2004 - POVEČANJE DELAVNICE IN ODPRTJE NOVEGA SALONA

Ob povečanju dejavnosti je bila nujna tudi prostorska širitev. Tako smo na Koreninovi iz majhne delavnici naredili večjo, zraven pa postavili salon, kjer si kupci lahko ogledajo razstavne kuhinje.

ura
2008 - ZAČETEK IZDELAVE CELOTNEGA POHIŠTVA ZA DOM

Svojo ponudbo smo razširili tudi na izdelavo ostalega pohištva za dom. Tako kupcu lahko ponudimo celostno storitev.

ura
2008 - USTANOVNI ČLAN SKUPINE VILA BRAVUM

Vila Bravum je skupina podjetij, ki zagotavljajo najvišje standarde pri opremljanju doma in ureditvi okolice. Njihov ugled, tradicija in prepoznavno ime so jamstvo, da boste pri članih skupine Vila Bravum dobili vrhunske izdelke in storitve.