Tudi poceni oziroma najcenejše kuhinje so lahko kakovostne

Ali se tudi vi sprašujete, kako do poceni kuhinje, ki bi bila obenem tudi kakovostna? V podjetju Kuhinje Erjavec izdelujemo najcenejše kuhinje vrhunske kakovosti. S kakovostnim delom smo z leti postali eden najbolj znanih ter uveljavljenih izdelovalcev kuhinjskega in drugega pohištva po meri. Naše najpomembnejše vodilo je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno ter najcenejše pohištvo za kuhinje in druge bovalne prostore, kot so dnevna soba, predsoba, spalnica ter otroške in mladinske sobe. prostorov. Pomembno pa ju tudi, da vam na enem mestu nudimo celostno storitev, ki vključuje načrtovanje, svetovanje, izdelavo in montažo poceni kuhinje.

 

Izdelava poceni kuhinje po meri

 V podjetju Kuhinje Erjavec je tudi izdelava najcenejše kuhinje popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam. Kuhinja je prostor, kjer se mešajo okusi, pripravljajo družinska kosila in romantične večerje. Ker se v njej srečuje vsa družina, je kuhinja tako rekoč srce našega doma. Poceni kuhinje po meri omogočajo popoln izkoristek prostora, predvsem pa predstavljajo način, kako prilagoditi kuhinjske elemente in delovne procese vašim potrebam. Vsaka izdelava kuhinj pa potrebuje podroben izvedbeni načrt, ki ga na podlagi naročnikovih želja in zahtev pripravi arhitekt. Ta na podlagi vaših želja, pa tudi na podlagi lastnega znanja, izkušenj in idej, pripravi idejni predlog vaše poceni (velike ali majhne) kuhinje po meri. Temu sledi predstavitev 3D-izrisa v računalniškem programu, ki ga naročnik skupaj z arhitektom pregleda. Ko je idejni osnutek potrjen, se pripravi še izvedbeni načrt z vsemi detajli. Nato pa gre kuhinja v proizvodnjo, izdelavo in montažo.

 

poceni majhne kuhinjepoceni kuhinje

 

Kuhinje – poceni klasične in moderne kuhinje

 Po naročilu izdelujemo tako moderne kot tudi klasične kuhinje različnih dimenzij, oblik in materialov. Ljubitelji brezčasne elegance in domačnosti lesa ter tradicionalnih barv boste očarani nad našimi klasičnimi kuhinjami. Za moderne kuhinje pa so na drugi strani značilne ravne in čiste linije, svetle in drzne barve ter najnovejša tehnologija tako iz sveta zabavne elektronike kakor tudi iz sveta bele tehnike, ki je prilagojena potrebam individualnih gospodinjstev.

V modernih stanovanjih so veliko bolj pogoste majhne kuhinje. Kar pa nikakor ne pomeni, da te niso lepe in obenem tudi praktične. Kljub majhnosti imajo vse, kar potrebujete. Poleg tega pa male kuhinje odlikuje tudi ugodna cena. Ta je namreč odvisna od velikosti prostora in kuhinjskih elementov in naprav, zato so majhne kuhinje veljajo za najcenejše kuhinje.

 

Obiščite nas in preverite naše najcenejše kuhinje. Vabljeni.