Pohištveni sejem 2009

Spoštovani obiskovalci!


Pohištveni sejem 2009Prišla je jesen in pred vrati je že jubilejni 20. Ljubljanski pohištveni sejem, ki se bo odvijal med 3. in 8. novembrom na Gospodarskem razstavišču. Kakor je že v naši navadi, se bomo na njem predstavili tudi mi. Letos se bomo predstavili kar na dveh razstavnih prostorih, in sicer na svojem, ki se bo nahajal v dvorani B ter v sklopu skupine Vila Bravum, ki se bo predstavljala v dvorani Jurček.

 

Letos smo se še posebej potrudili, saj bomo imeli razstavljene kar 4 kuhinje, tako da bomo zadostili različnim okusom in potrebam. Naša letošnja novost pa je tudi sodelovanje s Fakulteto za arhitekturo. Na fakulteti smo izvedli natečaj, kjer so študenti 3. letnika pod mentorstvom priznanih strokovnjakov pripravili zasnovo dnevnega bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico, pri tem pa so uporabili sodobne tehnologije razsvetljevanja interjerja. Zmagovalno kuhinjo skupaj z dnevnim prostorom bomo predstavili tudi na letošnjem sejmu.

 

Skratka novosti je kar veliko, tako da vljudno vabljeni vsi, ki potrebujete kuhinjo, razmišljate o zamenjavi kuhinje, vas zanimajo novosti oz. si želite videti sodoben kuhinjski ambient.