Pohištvo za dnevne sobe z osebnim pridihom

Pohištvo za dnevne sobeDnevna soba oziroma dnevni prostor je poleg kuhinje navadno tisti prostor v hiši oziroma stanovanju, kjer se največ zadržujemo, zato je pohištvo za dnevne sobe smotrno izbrati s tehtnim premislekom. Odločitev, kakšni bodo miza, barve in regali za dnevno sobo, je seveda vaša, lahko pa vam pri izbiri pomagamo s strokovnimi nasveti. Naši zaposleni lahko opravijo izmere na terenu, nato pa vam bomo izrisali 3D načrt vašega prostora. Lahko si boste ogledali več različic in izbrali pravo zase. Pohištvo za dnevne sobe po meri je zanesljivo najboljša odločitev, saj boste vaš dom napolnili z osebnim pridihom, pohištvo pa bo povsem prilagojeno vašim željam.

 

 

Regali, miza in drugo pohištvo za dnevne sobe

Dnevno sobo lahko opremite popolnoma po želji, navadno pa v njej stoji nizka klubska mizica, polica oziroma regal za televizor, sedežna garnitura, včasih pa tudi omarice ali police za različne predmete. Pohištvo za dnevne sobe je navadno odvisno od tega, kakšnemu namenu služi prostor – če gre za samostojno sobo je oprema drugačna, kot če imate skupen dnevno-kuhinjski prostor ali celo enosobno stanovanje. Pred končno odločitvijo je najbolje, da z osnovno idejo, ki jo najbrž že imate, pridete k nam. Z našimi notranjimi opremljevalci se boste pogovorili o svojih željah, pogledali, kakšne možnosti dopušča prostor, izbrali barve za dnevno sobo in izdelali tridimenzionalni izris. Vaša odločitev bo tako bistveno lažja, saj boste dejansko imeli predstavo, kakšen bo opremljen prostor.

 

 

Barve za dnevno sobo

Za pohištvo za dnevne sobe lahko izbirate med številnimi barvami, materiali in slogi. Ob tem niti ni nujno, da so regali, miza za dnevno sobo in drugo pohištvo izdelani iz enakih materialov in v enaki barvi. Je pa seveda smiselno, da se vključno s sedežno garnituro vse skupaj poveže v neko skladno celoto – morda samo z nekimi detajli ali pa oblikovnim dodatkom. Izdelava pohištva po meri ima namreč ravno to prednost, da vam lahko izdelamo karkoli si želite.