Prenova kuhinje hitro in kvalitetno

PRENOVA KUHINJE ZA VEČJE UDOBJE IN RAZVAJANJE

Kuhinja je prostor, ki ni namenjen le pripravljanju hrane, ampak tudi skupnemu uživanju obrokov, druženju in sprejemanju gostov, zato mora biti udobna, praktična in estetsko dovršena. V podjetju Pohištvo Erjavec d.o.o. se bomo potrudili, da bo prenova kuhinje potekala v skladu z vašimi pričakovanji.

 

 

Prenova kuhinje s kvalitetnimi elementi

Če želite spremeniti podobo svoji kuhinji, ste na pravem naslovu. Naše podjetje ponuja možnost delne ali celotne prenove kuhinje po ugodnih cenah. Naša oprema za kuhinjo je izdelana iz najboljših materialov in zagotavlja vrhunsko udobje in praktičnost. Sami lahko odločate o tem, kako med sabo kombinirati elemente, po potrebi pa se lahko posvetujete z našimi strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem pomagali najti najboljšo rešitev. Pri nas obstaja možnost izdelave kuhinje po meri; to varianto priporočamo predvsem tistim, ki imajo na razpolago manjši prostor ali prostor nepravilnih oblik. Trudimo se, da bi čim bolje izkoristili kuhinjski prostor, in sicer z dodajanjem predalov, polic in omaric ter vgradnjo aparatov, kar izboljša tudi estetsko podobo kuhinje.

 

 

Oprema za kuhinjo – materiali in barve

Prenova kuhinjePrenova kuhinje je pomemben korak, saj boste z njim spremenili podobo vašega doma. Pomembno je, da je kuhinja stilsko usklajena z ostalo stanovanjsko opremo. V ta namen smo oblikovali široko paleto barv posameznih kuhinjskih elementov, ki se prilegajo vsakemu stilu in okusu. Za klasične kuhinje so barve ponavadi svetle in živahne, za moderne kuhinje pa je izbira širša, saj pridejo v poštev tako svetli kot temni toni (tudi črno-bela), večkrat v kombinaciji z živahnimi elementi. Prenova kuhinje v sodobnem stilu omogoča več izvirnosti in drznosti, saj so elementi lahko nepravilnih oblik in jih lahko bolj prosto postavljate in kombinirate v prostoru. Poleg tega takšen stil omogoča tudi dodajanje raznih dekorativnih elementov, kot so stenske nalepke z različnimi motivi. Oprema za kuhinjo je izdelana iz najboljših materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, obenem pa so potrebni zelo enostavnega vzdrževanja. Takšni materiali so na primer nerjaveče jeklo, kamen, laminat, kerrock in beton.

 

 

Kuhinja cena – ugodne ponudbe

Cena kuhinje je odvisna od tega, ali želite delno ali celotno prenovo. Naše podjetje ponuja izdelke, ki predstavljajo zelo dober kompromis med ceno in kakovostjo. Svetujemo vam, da si ogledate ponudbe na naši spletni strani in izberete stil, barvo, material in mere, ki najbolje ustrezajo vašemu okusu in potrebam. Poskrbimo tudi za dodatne detajle, kot so osvetljava in dekoracija. S 3D izrisom kuhinje ponujamo virtualni predogled v vaš prenovljen dom in vam s tem pomagamo pri izbiri. Na voljo imate tudi strokovnjake in arhitekte, ki so vam na voljo za svetovanje in pomoč. Lahko ste prepričani, da bo z našo pomočjo prenova kuhinje potekala hitro in profesionalno.