Prodaja kuhinj

V družinskem podjetju Mizarstvo Erjavec ima prodaja kuhinj bogato tradicijo, saj smo z izdelovanjem kuhinjskega pohištva pričeli že leta 1971. Naše glavne smernice za uspešno poslovanje so doseganje visoke ravni kakovosti, inovativne ideje, strokoven ter prijazen kader in, kar je najpomembnejše, zadovoljne stranke. Kuhinje Erjavec so izdelane iz kakovostnih materialov, dopolnjujejo pa jih očem prijazni dizajni. Razmerje med kakovostjo in ceno kuhinj je odlično. V kolikor vas zanimajo okvirne cene, nam pošljite povpraševanje

 

 

Prodaja kuhinj – celotna storitev na enem mestu

Zavedamo se, da vam pri hitrem tempu življenja pogosto primanjkuje časa za tehten premislek o določenem projektu. Tako je lahko tudi izbira kuhinje dolgotrajen postopek, ki se zavleče v nedogled. Nakup materialov pri enem podjetju, izdelava kuhinjskega pohištva pri drugem, montažo kuhinje opravlja tretje ... Z nami na to lahko pozabite, saj vam nudimo celotno storitev na enem mestu. Vaša bodoča kuhinja bo z našo pomočjo najprej načrtovana, nato izrisana (nudimo vam tudi računalniški 3D izris z vsemi podrobnostmi), kakovostno izdelana in na koncu profesionalno montirana. Ob vsem tem vam z veseljem strokovno svetujemo, seveda pa na prvo mesto vedno postavljamo vaše želje in predloge. Navsezadnje bo kuhinja prostor, v katerem boste prav vi preživeli največ časa. Dovolite nam, da vam pomagamo, da bo vaš čas v kuhinji preživet prijetno.

 

 

Prodaja kuhinj – klasična, moderna ali kuhinja po meri

Želite, da vaša kuhinja izgleda moderno? Se vam zdi, da bi se v vaš dom bolje podala tradicionalna kuhinja? Zaupajte nam vaše želje. Prepričani smo, da jim bomo lahko v popolnosti ugodili. Vabimo vas, da si ogledate naš katalog kuhinj, v katerem se nahajajo tako klasične kot sodobne kuhinje. Brez težav vam izdelamo tudi kuhinjo po meri – funkcionalno in estetsko.

 

 

Zasnova kuhinje oz. načrtovanje kuhinje – podrobneje

 

 

Kuhinje ErjavecZA HITER IN PREPROST NAKUP KUHINJE POŠLJITE SVOJE POVPRAŠEVANJE