Salon kuhinj Erjavec v Ljubljani – kuhinje po vaši meri

V podjetju Pohištvo Erjavec si že vse od začetka prizadevamo, da bi svojim strankam ponudili kuhinje, narejene po njihovi meri in željah. Zato je naš salon kuhinj opremljen tako s sodobnimi kot klasičnimi kuhinjami, ki bodo zanesljivo zadovoljile še tako različne okuse. Ideja za kuhinjo se sicer navadno porodi že doma, a le malokdaj ostane do konca nespremenjena. Po ogledu številnih kuhinj, ki jih ponuja naš salon kuhinj v Ljubljani, in ob posvetovanju z našimi strokovnjaki, se navadno najdejo še boljše in izvirnejše rešitve. Predvsem sta pomembni dve stvari – videz kuhinje, ki mora ustrezati vašemu okusu, in postavitev oziroma razporeditev kuhinje, ki mora čim bolj izkoristiti prostor, ki vam je na voljo.

 

 

Po ideje za kuhinjo v salon kuhinj (Ljubljana)

Ne glede na to, ali si želite klasično oblikovane ali sodobne kuhinje, je naš salon kuhinj pravi kraj za vas. Tu boste dobili marsikatero idejo za kuhinje, hkrati pa se boste lahko z našimi svetovalci pogovorili o svojih željah in zahtevah. V salonu kuhinj vam tudi izrišemo tridimenzionalni model vaše kuhinje, tako da si boste zlahka predstavljali, kakšna bi bila kuhinja videti z izbranim pohištvom in postavitvijo. Prednost kuhinje po meri je predvsem ta, da se vse odlično prilega vašemu prostoru in vašim potrebam, kar je pri že izdelanih serijskih kuhinjah precej zahteven projekt.

 

 

Salon kuhinj – moderno, tradicionalno ali nekaj vmes

Kar se okusa in želja tiče smo ljudje bodisi ljubitelji klasičnih barv, materialov in postavitev pohištva bodisi prisegamo na sodobne linije, moderne materiale in barvno lestvico. Salon kuhinj Erjavec ponuja kakovostne kuhinje po meri za vse okuse, celo za tiste, ki si drznejo mešati klasiko in sodobne trende, kar je ena izmed smernic sodobnih oblikovalcev. Nekaj primerov različnih kuhinj in postavitev si lahko ogledate na naši spletni strani. Za podrobnejše informacije pa pridite v naš salon kuhinj (Ljubljana), kjer vam bomo pomagali izbrati idealno kuhinjo, ki vam bo še vrsto let v veliko veselje.

 

Za dodatne informacije si oglejte ponudbo na naši spletni strani!