Salon kuhinj v Ljubljani – dobimo se pri Erjavcu

Salon kuhinj v Ljubljani podjetja Erjavec že leta navdušuje svoje kupce s prvovrstnimi in kakovostno izdelanimi kuhinjami po meri, saj smo pri oblikovanju in načrtovanju kuhinj vedno v koraku z zapovedanimi modnimi trendi. V salonu Kuhinj v Ljubljani verjamemo, da kuhinja že dolgo ni samo nepomemben, majhen prostor, kjer se na hitro pripravi nekaj »za pod zob«, temveč, v salonu kuhinj v Ljubljani s svojim delom dokazujemo, da se naše klasične ali moderne kuhinje po meri, zaradi čudovitega dizajna in kvalitetne izdelave, odlično povežejo z jedilnico in dnevno sobo ter skupaj tvorijo popoln osrednji prostor za druženje. V salonu kuhinj v Ljubjani se lahko poleg kuhinj odločite tudi za izdelavo ostalega pohištva po meri. V salonu kuhinj v Ljubljani vam na vašo željo izdelamo:

  • Kuhinje
  • Jedilnice
  • Dnevne sobe
  • Predsobe

 

V salonu kuhinj v Ljubljani lahko izbirate tudi med pestro ponudbo bele tehnike priznanih proizvajalcev.

 

Salon kuhinj v Ljubljani


Kuhinje po meri – 3D izris

Bi radi realen vpogled v svojo sanjsko kuhinjo po meri, še preden bo dejansko stala v vašem domu? 3D izris kuhinje po meri je odlična odločitev in rešitev pri načrtovanju poteka osrednjega prostora. V podjetju Erjavec vam izdelamo 3D izris kuhinje, ki služi kot predogled, kako bo izgledala kuhinja po meri in vaš dom z njo. Lahko vam nredimo tudi več različnih izrisov, za katere bomo skupaj izbrali materiale, barve in postavitev le teh, tako bo odločitev tudi lažja, katera kuhinja je prava za vas.

 


Kuhinje – sanjska izbira

Salon kuhinj v Ljubljani podjetja Erjavec je odlična izbira, saj si pri nas lahko zagotovite, poleg kvalitene izdelave in prodaje kuhinj, še ostalo kakovostno in dizajnarsko pohištvo. V našem salonu kuhinj v Ljubljani poskrbimo za svoje kupce, tako da jim svetujemo, z njimi načrtujemo in skrbimo za izdelavo in montažo kakovostnih produktov v vaš dom. Pridite, veseli vas bomo!