Vrhunske kuhinje po meri

Vrhunske kuhinje po meri so edina sprejemljiva rešitev za tiste, ki bi radi svoje stanovanje oblikovali povsem po svojih željah. Čeprav ponudba celih kuhinj kot tudi posameznih kosov opreme pri raznih prodajalcih ni ravno siromašna, nudi izdelava pohištva po meri neprimerljivo boljše rezultate. Lahko namreč določite prav vsak najmanjši detajl – naj bo to omara po meri, morda vrata, police … Karkoli si lahko zamislite, lahko oblikujete po svoje. Prav zato so vrhunske kuhinje po meri kot nalašč za vse, ki bi radi živeli v sanjskem domu. Tako za zahtevne kuharje kot tudi za tiste, ki zgolj uživajo v lepih prostorih!

 

Izdelava pohištva po meri

Vrhunske kuhinje po meri seveda zahtevajo kar nekaj dela. Treba je načrtovati in izdelati pohištvo ter drugo opremo. Izdelava pohištva po meri pa je za tiste, ki se veselijo nove opreme, večinoma prijetno opravilo. Takšen projekt pa ne pomeni le, da boste izbirali novo opremo za svojo kuhinjo. Preprosto lahko na ta način naredite svoje stanovanje še bolj domače. Možno je seveda izdelati dnevne sobe po meri, tako kot spalnice in druge prostore, ki so sicer na voljo v nekaterih kompletih, a le redko zadovoljijo prav vse želje tistih, ki bodo v teh prostorih preživljali svoj čas. Prav tako izdelava pohištva po meri omogoča, da že z majhnimi posegi v svoje stanovanje močno spremenite tako funkcionalnost kot podobo prostorov – to lahko dosežejo na primer drsna vrata po meri. Izdelava pohištva po meri pa pride seveda še kako prav v kuhinji, kjer je dolgoročno zadovoljstvo odvisno od tega, kako prilagojena je oprema uporabniku. Vrhunske kuhinje po meri so kuharju pisane na kožo, saj omogočajo hitro in učinkovito delo. Ker kuhinje niso več le prostor za kuhanje, pa lahko pri oblikovanju prostora nekaj pozornosti namenite tudi družabni funkciji. Vse to morajo omogočati tako velike kot majhne kuhinje, a če jih oblikujete po meri gotovo ne bo težav.

izdelava-pohistva-po-merivrhunske kuhinje po meri

Kaj vsebujejo vrhunske kuhinje po meri?

Glede na to, da so vrhunske kuhinje po meri izdelane povsem po vaših željah, je odločitev o opremi seveda prepuščena vam. To velja tako za kuhinje kot za dnevne sobe po meri in druge prostore. Treba je torej paziti, da ne pozabite kakšnega pomembnega elementa, a to običajno ni velika težava, saj pri načrtovanju pomagajo svetovalci, gotovo pa bo tako pomembnemu projektu vsak namenil veliko časa. Sicer pa se lahko tudi naknadno vgradi kakšna omara po meri, prav tako je možno nadgraditi prvotno predvidene elemente, na primer zamenjati običajna vrata za drsna vrata po meri.